MediaWatch

TV Syd bygger nyt mediehus

TV 2’s regionalkanal påbegynder byggeri af nyt mediehus i Kolding til 38 mio. kroner.

Efter nytår skal TV Syd til at sende døgnet rundt, og derfor føles rammerne for snævre i de nuværende bygninger i Kolding-forstaden Seest. Derfor er den sidste underskrift nu blevet sat på kontrakten for byggeriet af et helt nyt mediehus, der kommer til at ligge i Kolding.

Den regionale tv-station for Syd- og Sønderjylland bliver dermed de første, der rykker ind i Nordic Synergy Park tæt på motorvejen ved Kolding Syd.

”Vi har brug for et fleksibelt hus, der løbende kan tilpasses vores behov og produktionskrav. Tv-tekninikken udvikler sig hurtigt, og derfor skal vi have mulighed for at ændre indretningen i studier og andre produktionslokaler løbende. Den mulighed får vi et nyt hus,” siger Jacob Ejs, der er formand for bestyrelsen i TV Syd A/S, i en pressemeddelelse.

Det nye mediehus forventes at stå færdigt ved begyndelsen af 2013.

- CT
 

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladet som led i en digital oprustning.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs