MediaWatch

Plummer ville ha' Lotte Thor som vært i Aftenshowet

Kenneth Plummer pressede på, for at veninden Lotte Thor kunne blive værtinde på DR1-programmet.

Generaldirektør Kenneth Plummer, der tidligere er kædet sammen med studieværten Lotte Thor i sladderspalterne, skulle ifølge Ekstra Bladet have presset på for, at Lotte Thor i sin tid skulle få den eftertragtede stilling på det dengang nye DR1 program Aftenshowet.

Ifølge Ekstra Bladets kilde nægtede systemet at føje Kenneth Plummer og stillingen gik i stedet til Louise Wolff og Sisse Fisker.

Kenneth Plummer beskriver selv episoden i den nye og omtalte bog 'Plummer - Summen af kardemommen'.

”Det smed jeg videre til én, der på det tidspunkt var i gang med at finde ud af, hvordan Aftenshowet skulle se ud, og hvem der skulle være værter. Det vil jeg altid gøre.”

I forlængelse af episoden om Lotte Thor, siger Plummer desuden, at "det ville være tåbeligt, hvis jeg ikke gjorde den slags".

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs