MediaWatch

Femte sæson af Zulu Djævleræs gav seerrekord

Med titlen ’Beskidt som aldrig før!’ blev fartprogrammets 5. sæson den hidtil mest sete.

Med 203.000 seere i gennemsnit var det tredje år i træk, at ’Zulu Djævleræs’ satte seerrekord. De fire foregående sæsoner har henholdsvis haft 127.000 seere, 120.000 seere, 173.000 seere og 192.000 seere i gennemsnit. Programchef for TV 2 Zulu Maiken Wexø, forklarer om succesen:

”Vi er rigtigt glade for, at TV 2 Zulus efterårsplan kører så godt – også i lyset af, at Zulu snart kan fejre sin ti-års-fødselsdag. Det har vist sig, at ’Djævleræs’ er et rigtigt ’Zulu-tainment’-program – en fantastisk cocktail af sport, comedy og reality,” siger hun.

De ukendte og de kendte
I 2010-udgaven af ’Zulu Djævleræs’ valgte TV 2 Zulu at invitere kanalens seere med i kampen og gav dem plads i ”skolevogne” sammen med en erfaren kører. Årets vinder blev en ’skolevogn’ med den ukendte Heidi Berner i stærkt samarbejde med ’kørelæreren’ Anders Lund Madsen, skriver tv2.dk.
 

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs