MediaWatch

Baronessen får nyt show på Kanal 4

Caroline Fleming får eget talkshow-lignende program på Kanal 4 næste år.

Baronesse Caroline Fleming fortsætter sin tv-karriere på Kanal 4 - uden gummihandsker. Ifølge billedbladet.dk står Caroline Fleming foran at skulle være vært på et nyt show med et internationalt snit efter et amerikansk koncept.

"Konceptet er fra USA, men nu skal det køre i Danmark, og jeg skal være vært. Gæsterne bliver internationale, og optagelserne skal foregå både herhjemme og i udlandet. Det bliver et brag af et show. Mere må jeg desværre ikke røbe lige nu," siger Caroline Fleming til billedbladet.dk.

Kanal 4 har hidtil høstet gode seertal med Caroline Fleming og programmet  'Baronessen flytter ind'.

Optagelserne begynder til foråret, og programmet ventes i bliver sendt næste efterår.

- LR

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs