MediaWatch

Verdens mest sete tv-serie

Ikke bare kriminalromaner er populære, også på tv hitter blodige mysterier. Ny undersøgelser viser, at verdens mest sete serie er CSI.

Ikke bare kriminalromaner er populære, også på tv hitter blodige mysterier. Ny undersøgelser viser, at verdens mest sete serie er CSI.

Det skriver The New York Post. Næsten 84 mio. skulle ifølge ny undersøgelse have fulgt CSI krimiserien i 2007, der har 'spin-off' serierne CSI Miami og CSI New York.

'Desperate Housewives' er med 61,5 mio. seere på verdensplan den mest sete komedieserie, mens 'The Bold and the Beautiful' (da. Glamour) er den mest sete soap med 26,2 mio. seere.

CSI havde premiere i 2000 og er på sin niende sæson, den følger et efterforskningshold i Las Vegas som via tekniske hjælpemidler og snilde opklarer mord.

Kanal 5 viser henover sommeren CSI New York fra mandag til fredag og vender tilbage med nye afsnit til efteråret, oplyses det på hjemmesiden.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs