MediaWatch

Cosmo får ny direktør

Fra 1. maj er Anja Kempinski Németh ny direktør i produktionsselskabet Cosmo, der bl.a. står bag TV 2-serien 'Anna Pihl'.

Fra 1. maj er Anja Kempinski Németh ny direktør i produktionsselskabet Cosmo, der bl.a. står bag TV 2-serien 'Anna Pihl'.

Anja Németh, der kommer fra en stilling som jurist i Cosmo, vil i første omgang fokusere på kommunikation og ledelsesstrukturer i alle Cosmos virksomheder, oplyses det i et nyhedsbrev.
Hun har tidligere været ansat i Dansk Artist Forbund og Producentforeningen og arbejdet som selvstændig advokat.

Cosmos kraftige vækst de seneste fem år, gør en styrkelse af ledelsen nødvendig. Anja Németh skal således i fællesskab med ejergruppen udarbejde visioner og strategier for Cosmos forsatte succes. Samtidigt indtræder Anja i bestyrelsen for Cosmo Holding Aps.

Cosmo består af moderselskabet Cosmo Holding og datterselskaberne Cosmo Film, Cosmo Fiktion, Cosmo Doc, Cosmo Tone, Cosmo Clip og Cosmo Basic.

Cosmo har blandt andet produceret Anna Pihl, Guldhornene, Gasolin, Jul i Valhal, Jesus & Josefine, Oskar & Josefine, Fra Thailand til Thy, Midsommer, Den Hemmelige Krig, Lex & Klatten.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Nye Medier: Vi bliver overset i debatten om tech-betaling

For en række nye digitale medier er Google og Facebook en hjælp til at blive hørt og set, lyder det fra foreningen Nye Medier, der frygter, at et krav om betaling fra techplatforme til medierne, som de store mediehuse presser på for, kan ramme dem.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs