MediaWatch

Haagerup forudser flere tekniske fejl

Det er slet ikke slut med tekniske fejl på DR. DR Nyheders chef Ulrik Haagerup forudser flere fejl på grund af nye produktionsmetoder.

Det er slet ikke slut med tekniske fejl på DR. DR Nyheders chef Ulrik Haagerup forudser flere fejl på grund af nye produktionsmetoder.

Baggrunden er, at budgetoverskridelserne på DR Byens budget betyder, at flere journalister fremover selv skal interviewe, filme og redigere deres egne indslag, fordi den store fyringsrunde i DR nu rammer DR Nyheder og TV-avisen. Og det kan give nogle indkøringsvanskeligheder, forudser Ulrik Haagerup i Politiken.

"Når man sætter folk til at lave noget, de ikke har lavet før, giver det større risiko for fejl. I overgangsfasen bliver der lavet mange bøffer. Journalisterne er bekymrede for, om de kan gøre det lige så godt og lige så hurtigt. Men vi skal spare rigtig mange penge rigtig hurtigt, og vi må bare gøre det så godt, vi kan. Det er vilkårene. Det bliver svært, men vi tror, det kan lade sig gøre," siger Ulrik Haagerup.

Jørgen Laurvig, der er tillidsmand på TV-avisen, ser mere sort på situationen. Han mener kun, at de mange nedskæringer hjælper en virksomhed, og det er ikke DR.

"På vores nærmeste konkurrent TV 2 må man være lykkelige over byggeriet af DR Byen, for de har mange flere ressourcer, mens vi hænger ved med det yderste af neglene," siger Jørgen Laurvig.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere