Sofie Linde stopper som vært på X Factor

Dette års X Factor-sæson bliver den sidste med Sofie Linde. Hun har været vært på programmet siden 2016.
Foto: Jonas Olufson
Foto: Jonas Olufson
AF RITZAU

Tv-værten Sofie Linde stopper som vært på programmet ”X Factor”. Det oplyser den 33-årige vært i et opslag på sin Instagram-profil.

”Efter denne sæson af ”X Factor” har jeg valgt at værtsstafetten skal gives videre.”

”Omend det ikke har været nogen let beslutning, så føles den rigtig - og en smule spændende - nede i maven,” skriver Sofie Linde på Instagram.

Den igangværende sæson bliver dermed den sidste med Sofie Linde. Her har hun selskab af Thomas Blachman, Kwamie Liv og Simon Kvamm som programmets dommere.

”Vi står heldigvis lige på dørtrinnet til denne sæsons liveshows, og jeg glæder mig rigtig meget til at træde op på scenen med de dygtige deltagere og dommere en sidste gang,” skriver værten.

Siden 2016 har Sofie Linde stået i spidsen for programmet kun afbrudt af en kort periode på grund af barsel. Her overtog Lise Rønne tjansen. Hun fulgte altså med, da programmet skiftede kanal fra DR til TV 2 i 2019.

”Sofie har været og er stadig en fuldkommen fantastisk vært på ”X Factor” med sin rummelige, sjove, nysgerrige og ligefremme facon. Jeg kan sagtens forstå, at Sofie skal videre i sit arbejdsliv efter otte sæsoner på ”X Factor”, og den beslutning støtter vi hende selvfølgelig i,” skriver Dorte Borregaard, der er underholdningsredaktør på TV 2, til Ekstra Bladet.

Den igangværende sæson af ”X Factor” er nummer 16., der sendes på dansk tv. Det er endnu uvist, hvad fremtiden bringer for Sofie Linde, når hun er færdig med denne sæsons ”X Factor”.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også