MediaWatch

DR skruer ned for varmen på grund af energikrise

Temperaturen bliver sænket til 19 grader på kontorerne i DR’s bygninger efter politisk aftale om at spare på energien.

Foto: Jens Dresling

DR’s ledelse har med øjeblikkelig virkning besluttet at sænke temperaturen i bygningerne fra 20-24 til 19 grader på grund af energikrisen. Det fremgår af en intern artikel hos DR, som Journalisten har set.

Det følger, efter regeringen, Danske Regioner og KL tidligere på måneden indgik en aftale om at spare på energien i det offentlige, hvilket DR’s ledelse har besluttet at følge trop på. Det betyder også, at lyset på Koncerthusets blå dug, al såkaldt pyntelys og belysning, der oplyser adgangsveje, bliver slukket.

I den interne artikel hos DR udtaler Pernille Toft, chef for Ejendomme og Service i DR, at der vil være tæpper til udlån på grund af de sænkede temperaturer.

DR’s presseafdeling oplyser til Journalisten, at mediehuset har en fastprisaftale på el, der betyder, at de store ekstraregninger til strøm først vil vise sig i 2023.

DR følger dermed trop, efter Jysk Fynske Medier i sidste uge også meddelte, mediekoncernen skruer ned for varmen for at spare på energien.

Jysk Fynske skruer ned for varmen

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs