TV 2 køber rettigheder til NFL-kampe i tre sæsoner

De kommende tre sæsoner kan verdens bedste liga for amerikansk fodbold følges på TV 2.
Foto: Foto: Tyler Kaufman/Ritzau Scanpix
Foto: Foto: Tyler Kaufman/Ritzau Scanpix
ritzau


Efter 18 år på Viaplay Groups kanaler og platforme skifter NFL i Danmark hjemmebane til den kommende sæson.

Viaplay Group valgte i sommer ikke at forlænge sit engagement i den bedste nordamerikanske liga for amerikansk fodbold, og nu har TV 2 i stedet købt rettighederne.

Det meddeler tv-stationen i en pressemeddelelse.

”Vi har tidligere haft succes med NFL på TV 2, og da muligheden for at få rettigheden tilbage bød sig, var vi ikke i tvivl. Vi tror på, at vi kan bygge videre på interessen for NFL i Danmark og forhåbentligt udbrede den fantastiske sport for endnu flere danskere gennem vores mange platforme - til glæde for de danske NFL-fans,” udtaler TV 2’s sportschef, Frederik Lauesen.

TV 2 vil på kanalen TV 2 Sport og streamingtjenesten TV 2 Play sende syv kampe om ugen i grundspillet - fire om søndag samt én kamp mandag, tirsdag og torsdag.

I slutspillet vil alle kampe blive sendt, og den afsluttende finale, Super Bowl, bliver sendt på TV 2’s hovedkanal.

NFL-sæsonen åbner allerede om en uge med kampen mellem Buffalo Bills og den forsvarende Super Bowl-vinder, Los Angeles Rams. TV 2’s team til dækningen af det opgør og resten af sæsonen er endnu ikke på plads.

”Vi har heldigvis mange gode folk at vælge imellem og mange med passion for NFL, så vi skal nok få et stærkt hold sammensat til at dække NFL,” udtaler Frederik Lauesen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også