MediaWatch

Warner Bros. Discovery vil lancere kombineret streamingtjeneste i Frankrig

De to streamingtjenester HBO Max og Discovery+ skal slås sammen til én tjeneste, som ventes at blive lanceret i Frankrig som det første. Dermed droppes planlagt udrulning af HBO Max på fransk grund.

Warner Bros. Discoverys adm. direktør, David Zaslav. | Foto: Kevin Dietsch/AFP/Ritzau Scanpix

Lanceringsdatoen er endnu ikke på plads, men det nyligt fusionerede medieselskab Warner Bros. Discovery har planer om at gå i land i Frankrig med en ny, fælles streamingtjeneste. Streamingtjenesten, som heller ikke har fået et navn endnu, bliver en sammenlægning af de to tjenester Discovery+ og HBO Max. Det skriver TBI Vision.

Det var ventet, at Warner-tjenesten HBO Max skulle være rullet ud i Frankrig i 2023, men den plan er blevet erstattet af planerne om at gå i luften med den fusionerede tjeneste. Også Warner Bros. Discoverys planer om at lancere HBO Max i Island, Tyrkiet, Grækenland og Baltikum er blevet sløjfet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs