MediaWatch

Nent udvider streamingpartnerskaber forud for indryk i Holland

Nent polstrer sin streamingplatform Viaplays indholdskatalog, kort tid inden den går i luften i Holland.

Foto: Screenshot / Hayu

Viaplay-flaget bliver efter planen plantet på hollandsk jord 1. marts, og i 11. time har Nent fået sikret sig adgang til en række programmer fra de amerikanske streamingtjenester Hayu og Starzplay.

Det skriver TBI Vision.

Aftalen omfatter realityprogrammer som "Keeping Up With the Kardashians" og "Below Deck" fra Hayu, der bliver tilgængelige direkte på Viaplay i Holland. Nent har i forvejen en lignende aftale på plads med Hayu som del af Viaplay-ekspansionen i Polen og Baltikum.

Dertil kommer fiktionsindhold fra Starzplay, som er ejet af det amerikanske film- og tv-studie Lionsgate. Her kommer aftalen også i forlængelse af en lignende ordning, som Nent har fået i stand med Starzplay om adgang til den amerikanske platform gennem Viaplay i de nordiske lande.

Nent har gearet op til Viaplays indtræden i Holland gennem længere tid og har bl.a. erhvervet sig bekostelige rettigheder til Formel 1-racerløb, som er meget populært i landet grundet den hollandsk-belgiske stjernekører Max Verstappen.

Mere fra MediaWatch

Watch Medier opruster og udvider i Norge

Ansættelsen af nyhedsredaktør er en del af danske Watch Mediers norske søstermediers ekspansion. I løbet af 2022 skal han stå for lanceringen af to nye branchemedier.

45.000 så europæisk fodboldkamp hos lokalmedie

Redaktionschef kalder seertallene for ”rigtig flotte” i en lederartikel, efter at regionalavisen sikrede sig rettighederne til at vise Viborg FF’s Conference League-kamp på sin hjemmeside.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs