MediaWatch

Biografkæder melder klar til genåbning søndag - enkelte biografer overvejer at vente

Langt de fleste biografer planlægger at åbne salene igen på søndag trods mulighed for at vente, siger direktør for Danske Biografer, Lars Werge, som mener, genåbningen bliver lettere end den forrige.

Filmen "Spider-Man - No Way Home" fik premiere to dage før nedlukningen. | Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix

På søndag 16. januar kan kulturlivet og biograferne åbne igen efter den tredje tvungne nedlukning på grund af coronapandemien, som trådte i kraft 19. december, og det ser størstedelen af biograferne frem til ifølge Lars Werge, adm. direktør for brancheforeningen Danske Biografer.

"Langt størstedelen af de store biografer åbner, hvis ikke søndag så mandag eller tirsdag. Og det gør de jo, fordi vi har en forventning om, at vi mere eller mindre kan genoptage rytmen fra før nedlukningen, hvor den nye Spiderman-film solgte flere end 160.000 billetter på tre dage," siger Lars Werge.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs