MediaWatch

Biografkæder melder klar til genåbning søndag - enkelte biografer overvejer at vente

Langt de fleste biografer planlægger at åbne salene igen på søndag trods mulighed for at vente, siger direktør for Danske Biografer, Lars Werge, som mener, genåbningen bliver lettere end den forrige.

Filmen "Spider-Man - No Way Home" fik premiere to dage før nedlukningen. | Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix

På søndag 16. januar kan kulturlivet og biograferne åbne igen efter den tredje tvungne nedlukning på grund af coronapandemien, som trådte i kraft 19. december, og det ser størstedelen af biograferne frem til ifølge Lars Werge, adm. direktør for brancheforeningen Danske Biografer.

"Langt størstedelen af de store biografer åbner, hvis ikke søndag så mandag eller tirsdag. Og det gør de jo, fordi vi har en forventning om, at vi mere eller mindre kan genoptage rytmen fra før nedlukningen, hvor den nye Spiderman-film solgte flere end 160.000 billetter på tre dage," siger Lars Werge.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs