MediaWatch

Nent sletter hel sæson af Paradise Hotel i Norge

Efter vinderen af sidste sæson af den norske version af realityprogrammet har fået en voldtægtsdom, har Viaplay og TV3-ejeren valgt at nedtage hele sæsonen fra sine platforme.

Foto: PR/Nordic Entertainment Group

Mandag blev vinderen af seneste sæson af Paradise Hotel i Norge idømt fire år og fem måneders fængsel for at have voldtaget en 14-årig pige. Det får nu Nordic Entertainment Group, Nent, til at slette hele sæsonen med hans deltagelse fra sine streamingtjenester, skriver norske VG.

"Efter at vi blev bekendt med dommen, har vi besluttet at fjerne sæsonen, hvor denne deltager er, fra Viaplay og Viafree, siger nordisk programdirektør for non-scripted Kenneth Kristensen i en e-mail til VG.

Optagelsen af sæsonen foregik i foråret 2021, og deltageren erkendte i retten før jul, at han havde løjet over for det norske produktionsselskab ved ikke at indrømme, han var under efterforskning i voldtægtssagen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opskalering i Egmont, tv-tal fra året der gik og oprustning på cybersikkerhed har været med til at sætte farve på denne uge i den danske mediebranche. Få overblik over paletten med denne briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs