MediaWatch

TV 2-top peger på Dyrby som problemet og afviser kendskab til upassende adfærd

Selvom TV 2's direktør Anne Engdal Stig Christensen sad i TV 2's direktion op til Michael Dyrbys exit, afviser hun at have kendt til sexistisk adfærd. "Dyrby har sagt det direkte: Han var problemet," lyder det. Bestyrelsesformand bakker op.

TV 2's bestyrelsesformand, Jimmy Maymann, og adm. direktør Anne Engdal Stig Christensen. | Foto: PR / TV 2 / Jens Wognsen / Miklos Szabo (sammensat af MediaWatch)

Debatten om sexisme på TV 2 fik nyt lag og liv, da tidligere nyhedsdirektør Michael Dyrby i et interview til Berlingske tog bladet fra munden og fortalte om sin andel og skyld i oparbejdelsen af den sexistiske kultur på TV 2 Nyhederne, der bliver beskrevet i dokumentaren "Metoo: Sexisme bag skærmen". 

Her erkendte Michael Dyrby bl.a., at han havde haft upassende forhold til ansatte og opført sig grænseoverskridende og magtfuldkomment: "Man kan godt koge det ind til at sige: Ja, jeg var problemet. Og det undskylder jeg for i dag," lød det til Berlingske.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs