MediaWatch

Snowman løfter interne kræfter op i ledelseslag

Selskabet udvider besætningen i ledelsen med tv-faglige kræfter og udnævner tre producenter som chefer på helholdsvis produktion og udvikling.

Foto: Rune Bjørk Mandsbjerg

Der bliver flere hjerner, når der skal udtænkes strategi og nye satsninger i Snowman Productions' ledelse, der udvides med tre nye stole. Det skriver selslkabet i en pressemeddelelse.

Snowman, der bl.a. står bl.a. bag det populære DR-program "Gift ved første blik", har udnævnt Camilla Wikke Wahlstrøm, der har været en del af produktionsselskabet siden 2014, til produktionschef, mens Troels Wad og Peter Westermann begge er udnævnt til udviklingschefer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs