MediaWatch

Snowman løfter interne kræfter op i ledelseslag

Selskabet udvider besætningen i ledelsen med tv-faglige kræfter og udnævner tre producenter som chefer på helholdsvis produktion og udvikling.

Foto: Rune Bjørk Mandsbjerg

Der bliver flere hjerner, når der skal udtænkes strategi og nye satsninger i Snowman Productions' ledelse, der udvides med tre nye stole. Det skriver selslkabet i en pressemeddelelse.

Snowman, der bl.a. står bl.a. bag det populære DR-program "Gift ved første blik", har udnævnt Camilla Wikke Wahlstrøm, der har været en del af produktionsselskabet siden 2014, til produktionschef, mens Troels Wad og Peter Westermann begge er udnævnt til udviklingschefer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs