MediaWatch

DFI-tal: Flere har set "Kastanjemanden" på Netflix end DR's "Bedrag" og "Herrens veje"

Streamingtjenesternes indtog sætter tydeligt aftryk på tal, der belyser de mest populære tv-serier på tværs af flow-tv og streaming. Toppen udgøres dog af danske tv-serier på DR og TV 2.

"Kastanjemanden" er en af de seneste i rækken af lokaltproducerede Netflix-serien. Den havde premiere 29. september på Netflix | Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann/Netflix

Intet slår danske tv-serier, der sætter et spejl op og viser os Danmark af i går. Men seerne er også for længst hoppet på streamingtjenesternes hurtigtkørende fiktionstog.

Det viser nye tal fra Det Danske Filminstitut (DFI), der er baseret på løbende spørgeundersøgelser, og er en del af en ny database om film- og tv-branchens gennemslagskraft hos publikum.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs