MediaWatch

Nent overtager ung Yousee-kanal og tror på højere seertal: "Nu indgår den i en familie"

Yousees selvbyggede kanal Xee flytter efter to år hjemmefra og overgår fra nytår til Nent. Dermed udvider Nent sin markedsposition, og kommerciel direktør Kim Poder ser potentiale til mere for kanalen - bl.a. i forbindelse med en attraktiv plads i Yousees basispakke og Premier League-kampe.

Den digitalt fødte Xee blev sat i verden for to år siden af tv-distributøren Yousee i et samarbejde med amerikanske tv-kæmpe Fox. Nu skal den gro yderligere hos Nent, lyder det fra kommerciel direktør Kim Poder. | Foto: Lars E

Nent udbygger det kommercielle tv-territorium ikke så lidt fra nytår, hvor Yousees kanal Xee rykker ind i familien.

Den digitalt fødte Xee blev sat i verden for to år siden af tv-distributøren Yousee i et samarbejde med amerikanske tv-kæmpe Fox, som leverede indhold og 'X' til navnet. Men nu trækker sidstnævnte sig fra partnerskabet for at holde indholdskataloget i egne Disney-ejede rækker.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs