MediaWatch

Medierådsformand modtager pris

Lektor og formand for Medierådet for Børn og Unge modtager hæderspris for sin indsats med at sætte fokus på børns digitale dannelse og mediebrug.

Stine Liv Johansen modtager Døssinprisen for sit arbejde med at sætte fokus på børn og unges navigeren i en digital medievirkelighed | Foto: PR/Medierådet for Børn og Unge

Hædersprisen fra Forbundet Kultur og Information, Døssingprisen, går i år til lektor og formand for Medierådet for Børn og Unge, Stine Liv Johansen, for sit arbejde. Det fremgår af en pressemeddelelse.

"Du er en stærk drivkraft, der bidrager til at styrke debatten om udviklingen af det digitale samfund - og debatten om digital dannelse i børnehøjde. At du formidler din forskningsbaserede viden, så alle kan forstå det, og taler til både børn og forældre - uden at bruge den løftede pegefinger," begrunder prisudvalget valget.

Med Døssingprisen, der uddeles hvert andet år til personer, der har gjort en særlig indsats inden for det kultur- eller bibliotekspolitiske område, følger 25.000 kr.

Stine Liv Johansen er lektor ved Center for Børns Litteratur og Medier ved Aarhus Universitet, medforfatter til bogen ’Børn, unge og blev i 2019 udpeget som formand for Medierådet for Børn og Unge.

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs