MediaWatch

Top 20: Ingen nærmer sig bagedysten i efterårsferien

"Den store bagedyst" fortsætter endnu en uge på tronen og er med afstand ugens mest sete tv-program på flow-tv. TV 2's danseshow konkurrerer med rejseprogram om de øvrige topplaceringer.

DR's bagedyst var også blandt de mest populære programmer på flow-tv i 2020. | Foto: Carsten Mol/Ritzau Scanpix

Der er efterhånden få tv-programmer, der kan trække seerne i Danmark til flow-tv, som DR's "Den store bagedyst". I den forgangne uge trak bagekonkurrencen 864.000 seere til skærmen under visningen på flow-tv lørdag aften på DR1. Det fremgår af Kantar Gallups tv-meter-måling.

Det er mere end 180.000 flere seere end TV 2's "Vild med dans", der har indtaget listens andenplads med 681.000 seere fredag aften. Afgørelsen på dansedysten har klemt sig ind på en tredjeplads, og lige i hælene følger TV 2's rejseprogram "Anne og Anders i Norden - Norge", der hev 611.000 seere til hovedkanalen søndag aften.

Også i den netop overståede uge har TV 2 Charlie fundet vej til toplisten med den fjerde sæson af tv-serien "Sygeplejerskolen".

Her er der faldet næsten 100.000 seere fra i forhold til uge 41, men serien er kun faldet to placeringer ned på listen til en 14. plads. Det hænger sammen med, at seertallene på flow generelt har været lavere i efterårsferien for adskillige programmer.

 

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs