MediaWatch

Organisationsændring i DR samler brede kultur- og faktaprogrammer i ny afdeling

I forbindelse med ændringerne i DR, hvor DR Medier nedlægges, bliver hidtidig chef for aktualitet, kultur og dokumentar i DR Medier en af to nye redaktionschefer for de brede kultur- og faktasatsninger under DR Kultur, Børn og Unge.

Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

En ny kabale i Danmarks største public service-hus er blevet lagt i forlængelse af, at direktinoen med generaldirektør Maria Rørbye Rønn i front har valgt at nedlægge ét af fire organisationsområder, DR Medier, og søsætte en ny digitial strategiplan, som sender hundredvis af medarbejdere og DR-chefer mod nye roller i koncernen.

DR-chef Lisbeth Langwadt, der hidtil har været ansvarlig for kultur, aktualitet og dokumentar i regi af det snart nedlukkede DR Medier, er blandt profilerne, der har fået ny titel. Hun bliver den ene halvdel af en ny redaktionschef-duo under direktørområdet DR Kultur, Børn og Unge, hvor Henrik Bo Nielsen sidder i toppen som direktør.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs