MediaWatch

TV 2's medarbejdere rejser hjem fra VM i cykling efter Chris Ankers død

TV 2's dækning af VM i cykling bliver sendt fra Odense i stedet for Belgien som følge af cykelekspert Chris Anker Sørensens død i en trafikulykke i Belgien lørdag.

Foto: Joel Saget/AFP/Ritzau Scanpix

Alle TV 2's medarbejdere, der er i Belgien for at dække VM i cykling, rejser hjem, og dækningen af sportsbegivenheden vil derfor ske fra Odense. Det skriver TV 2.

Det sker som følge af, at TV 2's cykelekspert og kommentator Chris Anker Sørensen lørdag blev dræbt i en trafikulykke under en cykeltur i Belgien, hvor han var som del af TV 2's dækning.

- Jeg har fortalt dem fra begyndelsen, at det var helt op til dem, om de ønskede at blive i Belgien eller rejse hjem til Danmark efter Chris' død. Mandag har de sammen besluttet at rejse hjem til Danmark, siger TV 2 Sports chefredaktør for håndbold og cykling, John Jäger.

Chris Anker Sørensen var selv aktiv cykelrytter fra 2005 til 2018 og skiftede efter sin karriere til kommentatorboksen hos TV 2 Sport.

Mere fra MediaWatch

Franske medier lander indholdsaftale med Facebook

En forhandlingsalliance, der bl.a. repræsenterer Le Monde og Le Figaro, har netop indgået en aftale med Facebook om visning af journalistisk indhold. Aftalen er et bevis på, hvad der kan opnås gennem løsningsorienteret dialog, siger det sociale medieselskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs