MediaWatch

Viaplay køber ishockey-rettigheder til NHL i Polen

Nent Group investerer yderligere i sportsrettighederne til Viaplay i Polen, hvor streamingtjenesten er kommet på markedet i august. Det betyder udvidelse af rettighederne til den bedste amerikanske og svenske ishockey-liga.

Foto: Ryan Remiorz/Nent Group

Viaplay udvider sportsporteføljen i Polen med rettighederne til NHL i ishockey i en femårig aftale frem til 2026 og den svenske  ishockey-liga SHL frem til 2024.

Det skriver Nent group i en pressemeddelelse.

Aftalen sætter op til 1400 livekampe i NHL og 120 kampe i SHL-ligaen på programmet per sæson på Viaplay i Polen. Nent Group har dermed NHL-rettigheder i ni europæiske lande.

"Vores 18 år lange partnerskab med NHL er en af vores længste og vigtigste. Den viser Nent Groups evne til at levere premium sport til nye og eksisterende fans, både i vores nordiske og internationale markeder," udtaler Peter Nørrelund, sportsdirektør i Nent Group.

Ud over ishockey har Viaplay i Polien sikret sig fodboldrettigheder til bl.a. den tyske Bundesliga, Premier League og Europa League, som isbryder for streamingtjenesten på det polske marked, hvor Viaplay blev lanceret i august som det niende land. Viaplay skal efter planen være i 15 markeder i 2023 - herunder USA, hvor Viaplay lanceres i udgangen af 2021.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs