MediaWatch

Producentforeningen vil samle branchen om kapacitetsproblemer - og gå til minister

Inden for få uger vil Producentforeningen invitere alle aktører i tv- og filmbranchen til at brainstorme løsninger på de akutte problemer med mangel på kvalificeret arbejdskraft til det stigende antal fiktionsproduktioner. Ifølge direktør Jørgen Ramskov er uddannelse på flere niveauer et must - men ikke som led i det kommende medieforlig.

Foto: Producentforeningen

Der er rift om kræfterne i produktionen af dansk fiktionsindhold, og fødekæden af arbejdskraft kan ikke længere følge med. Den erkendelse har fået brancheforeningen for tv- og filmproducenter, Producentforeningen, til at kortlægge årsagen til problemerne i en undersøgelse, der snart ser dagens lys.

Jørgen Ramskov, Producentforeningens direktør, vil bruge undersøgelsen til at række ud til resten af film- og tv-branchen for at finde løsninger på både kort og lang bane.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Franske medier lander indholdsaftale med Facebook

En forhandlingsalliance, der bl.a. repræsenterer Le Monde og Le Figaro, har netop indgået en aftale med Facebook om visning af journalistisk indhold. Aftalen er et bevis på, hvad der kan opnås gennem løsningsorienteret dialog, siger det sociale medieselskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs