MediaWatch

DR: Vi er nødt til at se på hvordan vores kulturindhold får gennemslagskraft i en digital tidsalder

Det ikoniske tv-program "Troldspejlet" er lagt i graven - i sit nuværende format. Det er led i en større revision af DR's kulturflade, hvor der skal være større fokus på, at programmer også er skruet rigtigt sammen til at kunne trænge igennem hos streamingbrugere, fortæller programchef Lisbeth Langwadt.

Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

Danmarks Radio er midt i at give sine kulturprogrammer en overhaling, så de i højere grad passer ind i en digitaliseret tidsalder, hvor streaming-tilbud både konkurrerer med og supplerer flow-tv.

Det koster bl.a. det velkendte tv-program "Troldspejlet" med Jakob Stegelmann livet. I hvert fald i sit nuværende studieformat på 28 minutter. Det fortæller Lisbeth Langwadt, programchef for Aktualitet, Kultur og Dokumentar i DR Medier.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

B.T. fyrer 11 medarbejdere

Som led i B.T.’s nedlægning af storbyredaktionerne og printavisen blev 14 redaktionelle medarbejdere varslet en afskedigelse. Tre af dem er nu omplaceret, fortæller ansv. chefredaktør Pernille Holbøll.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs