MediaWatch

Nent udvider fodbolddækning i baltiske lande

Nordic Entertainment Group lægger flere sportsrettigheder i streamingtjenesten Viaplays arsenal med estiske, lettiske og litauske landsholdskampe.

Nent har skaffet sig rettigheder til at vise de baltiske landes landsholdskampe i fodbold, og kan således vise kampe som denne mellem Letland og Litauen frem til 2028 på Viaplay. | Foto: Ints Kalnins/Reuters/Ritzau Scanpix

Nordic Entertainment Group (Nent) har igen været på indkøb på det internationale rettighedsmarked, og har sikret sig landsholdsfodbold frem til 2028 i de baltiske lande. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Nent har indgået aftaler med fodboldforbundene Uefa og Fifa om at vise de tre baltiske landes kvalifikationskampe op til EM i 2024 og 2028 samt VM i 2026 på Viaplay i de respektive lande.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs