MediaWatch

TV 2 beholder alligevel Simi Jan i Kabul: Vi ønsker at rapportere fra begivenhederne

Sikkerhedssituationen omkring TV 2's korrespondent i Afghanistans hovedstad er stabiliseret, lyder det fra udlandschefredaktør Jakob Vissing om beslutningen om at lade Simi Jan blive i landet for at fortsætte dækningen. Også journalist Nagieb Khaya rapporterer fra Afghanistan for TV 2.

Foto: Joachim Adrian/Politiken/Ritzau Scanpix

Den seneste uge har Simi Jan dækket urolighederne i og omkring lufthavnen i Kabul, hovedstaden i Afghanistan, hvor situationen er spidset til med Talibans overtagelse af magten sidste weekend – og det vil hun blive ved med. Sådan lyder det fredag fra TV 2's udlandschefredaktør Jakob Vissing i en skriftlig kommentar til MediaWatch.

"Vi beholder hende, så længe det er sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Vi har en plan for hjemtransport. Men (vi, red.) ønsker at kunne rapportere fra begivenhederne omkring lufthavnen i Kabul under det omfang, det er muligt," skriver Jakob Vissing.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs