MediaWatch

Flere end 275 millioner europæiske seere har fulgt OL i Tokyo

De første ni dage af OL i Tokyo har været et tilløbsstykke blandt europæiske tv-seere, oplyser Discovery Networks, som har de europæiske rettigheder til legene. På Discoverys egne kanaler har ca. 100 mio. seere fulgt med.

OL-kvartfinalen mellem Danmark og Norge 3. august. | Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

På tværs af de 50 europæiske markeder, hvor Discovery Networks transmitterer OL i Tokyo i år, har flere end 275 mio. seere fulgt med. Det oplyser Discovery i en pressemeddelelse om de samlede seertal til sportsbegivenhedens første ni dage.

Discovery Networks sidder på de europæiske rettigheder til OL, men har lavet licensaftaler med public service-broadcastere i hvert af de europæiske markeder. Det betyder, at en del af legene har været tilgængelige på tv-stationer, som ikke kræver et betalingsabonnement. I Danmark er det DR, der har fået rettigheder til at sende ca. halvdelen af OL-konkurrencerne live.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Bornholms Tidende er sendt ud i spare- og fyringsrunde, DR's dramachef blev afskediget, og Louds nye programdirektør varslede store forandringer for den unge radio. Få overblikket over en travl uge i den danske mediebranche.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs