MediaWatch

Discovery Networks fik tocifret millionunderskud efter brud med Yousee

Top- og bundlinje faldt markant hos Discovery Networks Danmark i regnskabet for 2020, som er det første, der viser effekten af bruddet med Yousee ved udgangen af 2019.

Foto: PR/Discovery Networks Danmark/Foto: Janus Nielsen

2020 blev et år med røde tal på bundlinjen for Discovery Networks Danmark, som står bag streamingtjenesten Discovery+ og 11 tv-kanaler, herunder Kanal 5, Kanal 4 og Eurosport.

Omsætningen landede på 596,8 mio. kr. mod 921 mio. kr. året før - et fald på 35 pct. fra 2019 og tæt på en halvering over en femårig periode fra 2016. Driftsresultatet faldt med 174 pct. fra 2019 til et minus på knap 80 mio. kr. fra 107 mio.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 fortsætter reklamevækst - millionforlig kapper af overskud

Ny tocifret vækst i reklamesalget er med til at sende TV 2's omsætning over 2,5 mia. kr. efter tredje kvartal. Øgede omkostninger og trecifret millionerstatning til Discovery sænker bundlinjen. "Det går godt for TV 2, men udfordringsbilledet er det samme," siger finansdirektør.

Stifter af Radio24syv om Loud-skifte: Kritikken er forståelig

Private aktørers kritik af Berlingske Medias mulige overtagelse af Radio Loud er forståelig, mener Lisbeth Knudsen, der som tidligere topchef i mediehuset var med til at skabe Radio24syv og monopolbruddet på taleradio. Radiodirektør mener, det vil skævvride konkurrencen, men det vil Radio- og tv-nævnet næppe skele til i sin afgørelse, mener professor.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs