MediaWatch

Nent sætter dato for indryk med Viaplay i Polen

Viaplay bliver fra 3. august tilgængeligt i Polen og satser på sport som spydspids.

Nent håber, at Polens største fodboldstjerne, Robert Lewandowski, der sidste sæson blev Bundesligaens mest scorende og hjalp Bayern München med at vinde ligaen bliver et trækplaster for Viaplay. | Foto: Frank Hoermann/AP/Ritzau Scanpix

Nent sætter kryds i kalenderen den 3. august, hvor Viaplay bliver lanceret på det polske marked. Det skriver broadcasteren i en pressemeddelelse.

Den nordiske udbyder har brugt sport som spydpsids for sine tidligere udvidelser i Baltikum, og leder også an med rettighederne til Bundesligaen i Polens naboland, Tyskland. Den bedste tyske fodboldliga skydes igang 10 dage efter Viaplays lancering i Polen, og Nent har rettighederne frem til 2029.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

DR har indledt en personalesag imod en chef for at have opført sig i strid med DR's interne kodeks for god adfærd. Chefen er stoppet, oplyser DR, der i januar vil foretage en anonym undersøgelse internt om omfanget af krænkende adfærd. DR-chef erkender og undskylder i opslag på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs