MediaWatch

Nent erhverver rettigheder til fodboldturneringer i Sydamerika

Tv-selskabet fortsætter udvidelsen af sin palette med sportsrettigheder med tilføjelsen af den sydamerikanske fodboldturnering Copa América samt områdets kvalifikationsrunde til VM i 2022.

Peter Nørrelund, sportschef for Nent. | Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix

Viaplay-kunder får flere fodboldkampe i pakken, efter streamingtjenestens ejer Nordic Entertainment Group (Nent) netop har erhvervet sig tv-rettighederne til den sydamerikanske fodboldliga Copa América i 2021 og 2024 samt den sydamerikanske kvalifikationsrunde til VM i herrefodbold i 2022 og en række vendskabskampe mellem Brasillien og Argentina. Det oplyser Nent i en meddelelse.

De 28 kampe i Copa América-turneringen 2021 vil blive gjort tilgængelige som live-streaming på Viaplay-tjenesten for kunder i Norden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs