MediaWatch

Impact TV opruster med erfaren dokumentar-producent

Produktionsselskabet Impact TV vil levere mere inden for den undersøgende dokumentar og hyrer erfaren producent, der bl.a. stod bag dokumentar om angrebet på Krudttønden.

Foto: Peter Bjerg

Den undersøgende dokumentar får mere opmærksomhed og flere muskler i produktionsselskabet Impact TV, skriver produktionsselskabet i en meddelelse.

Til det formål har Impact udvidet holdet og ansat producenten Nils Giversen, der har en stribe af undersøgende dokumentarer bag sig, senest "Angrebet – Omars vej til Krudttønden" fra 2020, der blev vist på DR.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs