MediaWatch

Kulturminister vil rette brist og genåbne pulje til trængte tv-producenter

Betingelserne for at søge en pulje til kompensation af coronaramte produktionsselskaber har vist sig at være for skrappe - og derfor vil Kulturministeriet nu ændre vilkårene og genåbne puljen, så flere kan søge. Puljen havde tocifret millionbeløb tilovers efter første ansøgningsrunde.

Producenten SAM led sidste år tab på produktionen af "Friheden II", men var afskåret fra at søge kompensation. Nu får selskabet en ny mulighed efter melding fra kulturministeren. | Foto: PR/Nent

En pulje på 24,4 mio. kr. til kompensation af film- og tv-producenter, som fik udskudt eller aflyst deres produktioner på grund af den første coronanedlukning, har stadig ca. 10,3 mio. kr. tilovers og skal nu genåbnes med nye og lempede krav til ansøgerne.

Det fremgår af et aktstykke fra 9. juni, hvor kulturminister Joy Mogensen (S) beder Finansudvalget godkende, at puljen åbnes på ny.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nyt fra dansk og international streaming, papirmangel og andre udfordringer for traditionelle medier er blandt ugens vigtigste mediehistorier. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs