MediaWatch

Stofa overtager endeligt nordjysk antenneforening

Antenneforeningen AN-TV overdrager endeligt ejerskabet til Stofa, der er en del af Norlys, efter foreningen sidste år tog første skridt til ejerskiftet.

Foto: PR/Stofa

Den nordjyske antenneforening Aalborg Nørresundby Kabel-TV (AN-TV) afslutter det ejerskifte, der blev sat i gang sidste år, og bliver en del af Stofa. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Med overdragelsen følger godt 40.000 kunder, hvoraf 30.000 er tv-kunder, mens de resterende alene er bredbåndskunder.

Parterne indgik sidste år en betinget aftale om overtagelsen, og det er den aftale, der nu eksekveres og implementeres permanent.

Baggrunden for at opgive selvstændigheden i antenneforeningen skal findes i et udfordret tv-marked, siger formand for AN-TV Jakob K. Svendsen.

"Vi oplever en stærk øget konkurrence på tv-markedet, og vi må erkende, at vi ikke længere har de fornødne muskler til at sikre konkurrencedygtige priser til vores medlemmer. De muskler har vores mangeårige samarbejdspartner Stofa, som med aftalen også har indvilliget i at give en betydelig rabat til alle vores tv-kunder," siger AN-TV’s formand, Jakob K. Svendsen med henvisning til, at der med overtagelsesaftalen følger en rabat på 37,50 kr. månedligt på tv-pakkerne til kunderne.

Derudover modtager foreningen også et kontantbeløb i forbindelse med aftalen, fremgår det. Hvor stort et beløb, der er tale om, oplyses ikke.

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs