MediaWatch

Store biografkæder siger nej til dyr Marvel-film

Superheltefilmen Black Widow kommer næppe til at ramme de hvide lærreder i Nordisk Film Biografer eller Cinemaxx, der begge mener, at Disney kræver for meget for at vise den.

Foto: Olivia Loftlund

Landets to største biografkæder, Nordisk Film Biografer og Cinemaxx, kommer næppe til at vise den kommende Marvel-film Black Widow.

Årsagen er ifølge Nordisk Film en verserende kamp mellem biograferne og selskaberne, som udlejer filmene, og som ifølge biografkæderne kræver for meget for at vise dem.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs