MediaWatch

DR: "Naturligvis vil der også fremover være dækning af film"

Danmarks Radio trækker stikket på det mangeårige program "Filmland på P1" til nytår og er i gang med en revision af den generelle kulturdækning. Programchef understreger, det ikke handler om, at DR dropper filmstoffet.

Lisbeth Langwadt, programchef for kultur, aktualitet og dokumentar | Foto: Ekstra Bladet © Type 2

Selvom det velkendte program "Filmland på P1" står til at blive lukket af DR 1. januar 2022, er det ikke ensbetydende med, at public service-stationen har tænkt sig at droppe omtaler og dækning af film. Det er led i en udvikling af DR's kulturdækning, lyder det fra Lisbeth Langwadt, programchef for kultur, aktualitet og dokumentar.

"Vi er glade for den store interesse, der er for DR’s kulturdækning. Det er en forudsætning, som det altid har været, at vi løbende fornyer og udvikler indholdet, så vi kan give seere, lyttere og de digitale brugere det bedste og stærkeste kulturtilbud. Programmer har forskellige livsfaser – nye programmer kommer til, nogle siger vi farvel til, mens andre ændrer format eller skifter platform," udtaler hun i en skriftlig kommentar til MediaWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nyt fra dansk og international streaming, papirmangel og andre udfordringer for traditionelle medier er blandt ugens vigtigste mediehistorier. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs