MediaWatch

TDC Net: Navlestrengen er klippet til Nuuday

TDC Net er lige så afhængig af Nuuday, der bl.a. rummer tv-selskabet Yousee, som af en hver anden tredjepart, lyder det fra topchef i et interview med Børsen. 

Foto: PR/TDC

Ifølge Andreas Pfisterer, der er topchef i TDC Net, er navlestrengen klippet til Nuuday, og infrastrukturselskabet er lige så afhængig af TDC's kundevendte selskab som af "en hver anden tredje part", siger han i et interview med Børsen.

"Mine forventninger er, at vi over årene vil få en større andel af andre serviceudbydere, der bruger vores infrastruktur. Vi vil samtidig se Nuuday fokusere mere på tredjepartsinfrastruktur. Vi har allerede omkring 100 serviceudbydere, som gør forretning med os, og vi vil se dem få en større andel af vores forretning," siger Andreas Pfisterer til Børsen.

Topchefen understreger, at TDC-selskaberne allerede i dag arbejde med et armslængdeprincip i koncernen, og Nuuday på sigt sagtens kan gå over til en anden leverandør end TDC Net.

Denne artikel er leveret af MediaWatchs søstermedie ITWatch.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs