MediaWatch

TDC Net: Navlestrengen er klippet til Nuuday

TDC Net er lige så afhængig af Nuuday, der bl.a. rummer tv-selskabet Yousee, som af en hver anden tredjepart, lyder det fra topchef i et interview med Børsen. 

Foto: PR/TDC

Ifølge Andreas Pfisterer, der er topchef i TDC Net, er navlestrengen klippet til Nuuday, og infrastrukturselskabet er lige så afhængig af TDC's kundevendte selskab som af "en hver anden tredje part", siger han i et interview med Børsen.

"Mine forventninger er, at vi over årene vil få en større andel af andre serviceudbydere, der bruger vores infrastruktur. Vi vil samtidig se Nuuday fokusere mere på tredjepartsinfrastruktur. Vi har allerede omkring 100 serviceudbydere, som gør forretning med os, og vi vil se dem få en større andel af vores forretning," siger Andreas Pfisterer til Børsen.

Topchefen understreger, at TDC-selskaberne allerede i dag arbejde med et armslængdeprincip i koncernen, og Nuuday på sigt sagtens kan gå over til en anden leverandør end TDC Net.

Denne artikel er leveret af MediaWatchs søstermedie ITWatch.

Mere fra MediaWatch

Financial Times opruster i USA

Det britiske erhvervsmedie vil fiske flere amerikanske læsere og etablerer nye redaktioner i Houston og Hollywood, der skal styrke dækningen af to erhvervssektorer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs