MediaWatch

Broadcastere er skeptiske over for Super League-forslag: Vi har hørt det før

Sportschefer fra TV 2 og Nent Group ser den nyligt annoncerede og stærkt kritiserede Super League som led i en større forhandling mellem europæiske topklubber og fodboldforbundet Uefa. Føres planerne ud i livet vil det presse rettighedspriser på øvrige turneringer.

Frederik Lauesen (tv.) og Peter Nørrelund fra hhv. TV 2 og Nent. | Foto: Per Arnesen/TV 2 og Emil Agerskov/Ekstra Bladet

Natten til mandag præsenterede 12 europæiske storklubber planerne om en ny, lukket europæisk fodboldliga med navnet Super League. Ifølge stifterne skal den nye superturnering skydes i gang allerede til sommer, men bliver planerne ført ud i livet, vil det ifølge TV 2's sportschef, Frederik Lauesen, gøre stor skade på de øvrige europæiske og nationale turneringer, såvel som landholdsfodbolden og de tv-rettigheder og penge, der er knyttet til dem.

"Der er ingen tvivl om, at alle andre rettighedspriser vil blive stærkt udfordret, hvis det blev til noget. Især hvis det blev i den kontekst, at en del spillere vil blive spærret for at deltaget både på landshold og andre steder. Det er ikke en særligt solidarisk offensiv, og jeg tvivler stærkt på, at det bliver til noget," siger Frederik Lauesen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2-ansatte bruger efteruddannelsesdage på kulturforbedring

TV 2 Nyhedernes ansatte bliver trukket to uddannelsesdage på kurser, der skal forbedre arbejdsmiljøet efter sidste års fokus på kulturproblemer og en hård tone i afdelingen. Det sker efter aftale med tillidsfolk og er en fælles investering i arbejdet, siger hovedtillidsrepræsentant.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs