Broadcastere er skeptiske over for Super League-forslag: Vi har hørt det før

Sportschefer fra TV 2 og Nent Group ser den nyligt annoncerede og stærkt kritiserede Super League som led i en større forhandling mellem europæiske topklubber og fodboldforbundet Uefa. Føres planerne ud i livet vil det presse rettighedspriser på øvrige turneringer.
Frederik Lauesen (tv.) og Peter Nørrelund fra hhv. TV 2 og Nent. | Foto: Per Arnesen/TV 2 og Emil Agerskov/Ekstra Bladet
Frederik Lauesen (tv.) og Peter Nørrelund fra hhv. TV 2 og Nent. | Foto: Per Arnesen/TV 2 og Emil Agerskov/Ekstra Bladet

Natten til mandag præsenterede 12 europæiske storklubber planerne om en ny, lukket europæisk fodboldliga med navnet Super League. Ifølge stifterne skal den nye superturnering skydes i gang allerede til sommer, men bliver planerne ført ud i livet, vil det ifølge TV 2's sportschef, Frederik Lauesen, gøre stor skade på de øvrige europæiske og nationale turneringer, såvel som landholdsfodbolden og de tv-rettigheder og penge, der er knyttet til dem.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også