MediaWatch

Nent køber rettigheder til kvindefodbold i flere lande

Fodboldligaer for kvinder i bl.a. England, Tyskland og Danmark bliver bredt ud af Nordic Entertainment Group i ni lande som led i ny rettighedsaftale. Alle kampe fra den danske kvindeliga bliver fra næste sæson vist på Viaplay.

Billede fra kamp i Gjensidige Kvindeligaen mellem FC Nordsjælland og Fortuna Hjørring. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Nordic Entertainment Group (Nent) har sikret sig rettigheder til de bedste ligaer i fodbold for kvinder i en række lande, oplyser selskabet i en meddelelse.

Rettighederne dækker ni lande, hvor Nent enten i forvejen er på markedet eller har en lancering under opsejling – Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island, Polen, Estland, Letland og Litauen. For nogle af rettighederne er der tale om en forlængelse, mens andre er nye i Nents portefølje.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs