MediaWatch

AT&T sælger aktier i Directv og indgår i joint venture med køber

En ny joint venture med fokus på videostreaming ser dagens lys, efter det amerikanske medieselskab AT&T har solgt en del af sine aktier i Directv til kapitalfond.

Foto: Brendan Mcdermid/Reuters/Ritzau Scanpix

Det amerikanske mobil- og medieselskab AT&T har torsdag indgået en aftale om at sælge en del af sine aktier i videostreaming-forretningen Directv til TPG Capital. Sælger og køber skyder samtidig deres ejerandel ind i et joint venture.

Det skriver Bloomberg News.

AT&T får 7,60 mia. dollar kontant for sine aktier, mens TPG desuden vil bidrage med 1,80 mia. dollar i kontanter til den fortsættende forretning. Samlet set modtager kapitalfonden til gengæld 30 pct. af aktierne samt en portion præferenceaktier.

Handelen værdisætter den samlede forretning i Directv til en værdi af 16,25 mia. dollar, samtidig med at det nye selskab overtager gæld for 5,8 mia. dollar.

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

B.T. fyrer 11 medarbejdere

Som led i B.T.’s nedlægning af storbyredaktionerne og printavisen blev 14 redaktionelle medarbejdere varslet en afskedigelse. Tre af dem er nu omplaceret, fortæller ansv. chefredaktør Pernille Holbøll.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs