MediaWatch

Klovn genopstår til sommer som tv-serie efter uforløst finale

Den tredje Klovn-film fra 2020 skulle have været sidste kapitel, men nu er en ny sæson på vej med otte afsnit.

Casper Christensen og Frank Hvam. | Foto: Gregers Tycho/Ritzau Scanpix

TV-serien "Klovn" vender tilbage med en ny sæson.

Optagelserne går i gang om kort tid, og den nye sæson får premiere til sommer på streamingtjenesten TV 2 Play.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

De to komikere bag den populære serie og de tilhørende tre film, Casper Christensen og Frank Hvam, havde ellers tidligere meldt ud, at den tredje film i 2020 ville blive det sidste kapital i "Klovn"-universet.

Men nu kommer en ottende sæson, hvor Casper Christensen selv skal instruere de otte nye afsnit.

At "Klovn" genopstår, handler om to ting, fortæller Casper Christensen.

"For det første har vi det utroligt sjovt, når vi laver "Klovn", og for det andet var det så uforløst at lukke universet ned, da filmen blev taget af sidste forår," siger Casper Christensen i pressemeddelelsen.

Coronapandemien gjorde nemlig, at de danske biograffer måtte lukke ned i foråret, mens "Klovn - The Final" kørte i biograferne.

Med den nye sæson kommer der nu til at blive sat det endelige punktum.

"Egentlig meldte vi kun ud, at det var den sidste film. Med en sæson otte er vi også stille og roligt gået i gang med at lukke serieuniverset. Vi satser på at gøre det med manér," siger Frank Hvam.

Kendte karakterer som Franks nevø, Bo, fra den første film og Casper nye kone, Fnug, fra den tredje film bliver også en del af den nye sæson.

Den seneste sæson af "Klovn" blev sendt i 2018. Tv-serien startede oprindeligt i 2005, hvor der kørte seks sæsoner frem til 2009.

Serien følger venskabet mellem komikerne Casper og Frank og har gennem årene haft et hav af kendte danskere på rollelisten.

/ritzau/

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs