MediaWatch

Tidligere TV 2-direktør tog fat i to nærgående chefer

Ved to lejligheder greb tidligere TV 2-direktør, Per Mikael Jensen, ind over for mandlige chefers ageren over for kvindelige medarbejdere.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Per Mikael Jensen, der var adm. direktør for TV 2 i 2006-2007, greb i sin tid i spidsen for TV 2 ind over for to mandlige mellemledere, der "gik for meget til den", siger han til Berlingske.

"I begge tilfælde måtte jeg tage fat i dem og bede dem slappe af. Det var ikke tale om, at de begik overgreb, og da slet ikke vold, men snarere det, man kan kalde "dårlig stil", når det handler om en chef og en menig medarbejder. Altså den situation, som alle, der har været til fester med alkohol, kender til. En mand lægger an på en kvinde, begge er fulde og glade, men sent på aftenen begynder hun at udsende nej tak-signaler. De signaler er tydelige for enhver, men fyren kan ikke selv se det," siger Per Mikael Jensen til Berlingske.

TV 2 satte i efteråret gang i en advokatundersøgelse, som skulle undersøge kulturen hos TV 2. Resultatet forelå i oktober og blotlagde særligt problemer i TV 2's nyhedsafdeling. Tv-station har givet sanktioner i fem sager om krænkelser.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs