MediaWatch

Tillidsmand efter Jes Dorph-fyring: Uafhængig undersøgelse var nødvendig

Hovedtillidsmand på TV 2 kalder afskedigelsen af Jes Dorph-Petersen for en "voldsom konsekvens af en voldsom tid", men bakker op om, at det er direktionens mandat at fravælge forældelsesfrist på krænkelsessager. Tv-værtens advokat mener, det er en urimelig behandling.

Sent i går, tirsdag, kom det frem, at TV 2 har afskediget mangeårige tv-vært Jes Dorph-Petersen som konsekvens af oplysninger tilvejebragt i den interne kulturundersøgelse på tv-stationen. Jes Dorph-Petersen har i opslag på Facebook kritiseret undersøgelsesprocessen og konsekvenserne af den. Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

Fyringen af Jes Dorph Petersen fra TV 2 på grund af to indberetninger om seksuel chikane, der ligger 18 og 20 år tilbage, er "en voldsom konsekvens af en voldsom tid", men også en konsekvens af en oprydning, medarbejderne selv har opfordret til og givet mandat til.

Sådan siger hovedtillidsrepræsentant på TV 2, Lennart Sten, i en reaktion på studieværtens exit fra stationen og kritik af fremgangsmåden.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere