MediaWatch

Disney hæver prisen på streamingtjeneste og udvider indholdskatalog

Selvom uderholdninggigantens streamingtjeneste Disney+ kun har været i markedet i Danmark i få måneder, er der en prisstigning på vej - mens antallet af film og serier på tjenesten bliver fordoblet.

Foto: Steven Senne/AP/Ritzau Scanpix

Udvalget af indhold på Disneys streamingtjeneste bliver fordoblet til 1000 titler 23. februar, hvor abonnenter får adgang til en ny såkaldt Star-sektion i tjenesten, der rummer film og tv-serier til voksne. Det skriver Politiken med reference til Techradar.

Det betyder også, at prisen for Disney+ stiger. Konkret med 20 kr. fra de nuværende 59 kr. til 79 kr. i slutningen af februar.

Star-sektionen skal sikre, at tjenesten ikke kun appellerer til børn og barnlige sjæle, men også det voksne segment, med titler såsom "Die Hard"-filmene, "Pretty Woman" og serier som "Homeland".

Mere fra MediaWatch

Corydon: Vi har givet advokaterne frie hænder

Børsen igangsætter advokatundersøgelse efter mistanke om mulig snyd med statens corona-hjælpepakke. Ifølge topchef Bjarne Corydon kan det mulige urene trav have været tungen på vægtskålen, som afgjorde, at Børsen fik en større andel af tabet kompenseret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs