MediaWatch

Nent viser afrikansk VM-kvalifikation i Danmark og otte andre lande

Fra sommeren 2021 vil Viaplay vise alle kampe fra den afrikanske VM-kvalifikation i ni europæiske lande herunder Danmark.

Pierre-Emmerick Aubameyang fra Gabon er en af de største afrikanske stjerner. | Foto: Mike Hutchings/Reuters/Ritzau Scanpix

Bor man i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Estland, Letland, Litauen eller Polen og samtidig interesserer sig for afrikansk landsholdsfodbold, så er der nyt fra Nordic Entertainment Group (Nent), som har købt rettighederne til at vise den afrikanske VM-kvalifikation i de ni lande. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Rettighederne inkluderer i alt 130 kampe, hvori 40 landshold skal kæmpe om fem pladser ved VM-slutrunden i 2022. Kvalifikationen går i gang til sommer, og alle kampe bliver vist på Nents streamingtjeneste Viaplay.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs