MediaWatch

Medier: TV 2 arbejder på dokumentar om egen kultur

Ifølge Ekstra Bladet og Berlingske er medarbejdere hos TV 2 i gang med at lave en dokumentar om kulturen på tv-stationen.

Foto: Martin Lehmann

TV 2 er i gang med at lave en dokumentar om kulturen på netop TV 2, skrev først Ekstra Bladet og siden Berlingske tidligere tirsdag.

Berlingske skriver, at arbejdet med dokumentaren har været i gang i nogle måneder, og at ledelsen har givet frie tøjler til "at bore i kulturen på TV 2 både i "gamle dage" og i dag".

TV 2 – og særligt tv-stationens nyhedsafdeling – har stået centralt i de seneste måneders debat om sexisme og krænkelser i mediebranchen. Et advokatfirma gennemførte i efteråret en undersøgelse af kulturen, og den blotlagde bl.a. problemer med hård ledelses- og omgangstone, men også krænkelser og sexisme.

"Det, der er flest henvendelser om, er den hårde tone. Det er i særlig grad i nyhedsafdelingen og i det journalistiske miljø, men undersøgelsen handler om hele TV 2, og det er også en god anledning til at genbesøge, hvad det generelt er for en tone, vi har på TV 2," sagde Anne Engdal Stig Christensen i oktober til MediaWatch.

I sidste uge meddelte TV 2, at vært og tidligere nyhedschef Jens Gaardbo forlader TV 2 på grund af "dårlig dømmekraft" i hans tid som nyhedschef. Hvad det mere konkret dækker over, har TV 2 ikke ønsket at oplyse.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere