MediaWatch

TV 2 afventer Landsretten efter EU-afgørelse – men forventer tidligst skæbnetime i 2022

En potentiel milliardregning til TV 2 er rykket et skridt nærmere med afgørelse fra EU-Domstolen. TV 2-direktør påpeger, at aspekter omkring forældelse kan spille ind på endelig dom – og at staten i sidste ende vil kunne komme selskabet til undsætning.

Det er Østre Landsret, der behandler statsstøttesagen, hvor Nent kræver, at TV 2 skal betale såkaldte ulovlighedsrenter. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

I en sag, der potentielt kan sende en milliardregning i TV 2's retning, er bolden i dag spillet tilbage på Østre Landsrets banehalvdel. Det sker, efter EU-Domstolen tidligere tirsdag kom med en afgørelse i sagen.

Sagen ved Østre Landsret handler om såkaldte ulovlighedsrenter, der udspringer af statsstøtte, som TV 2 modtog i perioden 1995-2002, bl.a. licenskroner. Støtten var sådan set ikke på kant med EU's statsstøtteregler, men støtten blev aldrig anmeldt og oplyst til EU, som den burde have været. Og derfor kommer de såkaldte ulovlighedsrenter på tale.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs