MediaWatch

DR er tæt på flere strategimål efter et år – men har lang vej digitalt

Mens brugen af nyheder og den oplevede værdi har det godt, skal der arbejdes ekstra med DR's digitale tække og forbrug, konstaterer DR i strategistatus, der samtidig udpeger tre områder, der skal have særlig opmærksomhed.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Det går fremad med både den oplevede værdi af DR's indhold, brugen af nyhedstilbud fra DR og den digitale brug af DR's platforme.

Sådan lyder det i en status fra DR på den strategi, som public service-huset præsenterede for godt et år siden. Den har overskriften "Sammen om det vigtige" og udstikker en række mål og pejlemærker for, hvor meget DR's indhold skal bruges af brugerne i 2023. Strategien ændrede samtidig parametrene for at måle egen succes, så værdi blev vægtet højere end tidsforbrug og volumen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs