MediaWatch

Nent lægger an til gearskifte med udbredelse af Viaplay og vil hente nye penge

Nordisk vækst skal ledsages af international ekspansion for Viaplay, der tirsdag satte flere ord på planerne for de næste fem år. Væksten skal bl.a. finansieres af udstedelse af nye aktier, prisen for Viaplay-abonnenter vil efter planen stige, og nye lande skal føjes til udbredelse af Viaplay.

Anders Jensen, adm. direktør, Nordic Entertainment Group. | Foto: PR/NENT

Lancering af streamingtjenesten Viaplay i ti nye lande, en fordobling af den nordiske abonnementsbase, en forventning om stigende priser for Viaplay-abonnenter og salg af nye aktier, som skal være med til at finansiere planerne for fremtiden.

Det var blandt hovedoverskrifterne fra Nordic Entertainment Group (Nent), som tirsdag eftermiddag afholdt kapitalmarkedsdag. I en coronastil, som efterhånden ikke er uvant for mange, var det en digital affære, og her udlagde Anders Jensen, topchef for Nent, fortællingen om den vej, som Nent regner med at betræde de næste fem år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs